Huisregels

Elke klant is verplicht om een toestemmingsverklaring voor tatoeëren te ondertekenen voordat de tatoeage geplaatst wordt.
Dit vanwege de, steeds strengere, eisen die door de LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid) zowel aan de klant als aan de studio gesteld worden.

Er worden geen personen onder de 18 jaar getatoeëerd, mits onder begeleiding van een ouder/voogd of schriftelijk toestemmingsformulier en dan is de minimum leeftijd 16 jaar. Ben's Tattoo Studio houdt zich dan ook het recht voor om, bij twijfel, naar legitimatiebewijzen te vragen.
Klik hier voor het toestemmingsverklaring voor tattoo's.


Ben je allergisch, in welke vorm dan ook, of indien je medicijnen gebruikt. Raadpleeg dan eerst de huisarts voordat je een tatoeage laat zetten.

 


Ben's Tattoo Studio tatoeëert geen klanten die onder invloed zijn van drank, drugs of medicijnen.

Ben’s Tattoo Studio vindt het niet erg wanneer er bij het tatoeëren of het bespreken van een tekening een tweede persoon meekomt, zolang het maar niet gaat lijken op een groepsuitje.

Het is niet toegestaan te roken en te eten/drinken in de ruimte  waar getatoeëerd wordt.

Indien je zwanger bent kan Ben's Tattoo Studio je helaas niet van dienst zijn.

Ben's Tattoo Studio behoudt zich ten allen tijde het recht om, zonder opgaaf van reden, het plaatsen van een tatoeage te weigeren.

 

 

 

 


Als je lijdt aan één van de onderstaande gezondheidsklachten raadt Ben's Tattoo Studio het je af om een tatoeage te laten aanbrengen zonder eerst te overleggen met je behandelend (huis)arts.

  • Diabetes
  • Hemofilie
  • Chronische huidziekte
  • Contactallergie
  • Immuunstoornis
  • Hart- en vaatafwijkingen

 


Bij het gebruik van antistollingsmiddelen

Plekken waar je plastische chirurgie of radiotherapie hebt ondergaan

Plekken waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen.

Ook indien je zwanger bent, wordt het aanbrengen van een tatoeage afgeraden. Dit is door het verhoogde risico op infecties.

 

 


Allergische reacties

Bepaalde pigmentkleuren kunnen allergische reacties veroorzaken. De tatoeage kan dan vervormen en zelfs verdwijnen (het pigment wordt als het ware opgegeten).
Mensen kunnen ook een latexallergie (latex zit soms in de materialen waarmee wordt gewerkt) hebben. Een allergie manifesteert zich nooit de eerste keer dat men in aanraking komt met een bepaalde stof.
Pas na meerdere malen in contact te zijn geweest met een bepaalde stof vertoont het lichaam een allergische reactie.
Het is dus niet zo dat iemand die nog nooit een allergische reactie heeft gehad op een pigmentstof of op latex, risicoloos getatoeëerd kan worden.


Contact:
Kerkstraat 8,
5061EJ Oisterwijk